Negyedik rész

2022.12.26. 14:00

Karácsony jégkorongos módra - Magosi Bálint otthon, az ünnepek alatt is hasonló energiákkal mozog mint a pályán

A Karácsony jégkorongos módra sorozatunkban a Hydro Fehérvár AV19 néhány játékosának karácsonyát mutatjuk be. Noha a feszített tempó miatt számukra nem áll meg az élet az ünnepek alatt sem, ők is igyekeznek átélni a karácsony csodáját, próbálják mindezt olykor sok száz, vagy ezer kilométerre a szeretteiktől. Mindnyájan sok szép emléket őriznek gyermekkorukból, és van akik már saját gyermekeinknek próbálják megmutatni az ünnep valódi lényegét és varázsát. A negyedik részben Magosi Bálint karácsonyába pillanthatunk be, aki sérülése miatt idén több időt tölthet családjával, és igyekszik is minél többet segíteni, hiszen 3 kisfiúnak szeretnék feleségével felejthetetlenné varázsolni az ünnepeket.

Bagotai Zsanett, Beke Zsombor

Forrás: Soós Attila / Hydro Fehérvár AV19

Fontos feladat jut a családfőnek

- Idén, mivel sérült vagyok, minimálisan több időt tudok itthon tölteni, próbálok segíteni a feleségemnek - és persze a Jézuskának -, az ajándékok beszerzésében. Hozzáteszem ezt 90%-ban ő intézi. A karácsonyfát viszont az én feladatom kiválasztani. 

Boldogan emlékezik vissza

- Minden együtt töltött karácsonyi ünnep a családom körében, mindig felhőtlen jókedv uralta az Ünnepeket, nagyon szerettem. 

Otthon is mindent belead, akárcsak a pályán, hiszen gyermekei öröménél nincs fontosabb

- Természetesen a meglepetések kibontása okozza Nekik a legnagyobb örömet, az elmúlt 2 évben pedig legnagyobb fiammal, Barnival díszítjük fel a fát, most már ő teszi fel a csúcsdíszt. Mivel már ők is látják, hogy nem fogok örökké profi játékosként tevékenykedni, ezért 100%-ban mellettem állnak, és segítenek mindenben, én pedig igyekszem itthon is hasonló energiákkal mozogni, mint a pályán.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!