Zajlik az élet

2022.07.11. 19:10

Lánykérések, babázás és diplomaosztó a program a Fejér megyei celebek körében

Több megyei hírességünk kezét kérték meg az elmúlt hét folyamán, de az édesanyák is hallattak magukról a képmegosztó portálon.

Feol.hu

Alekszejev Tamara öttusázó a tatai Olimpiai Edzőtáborból posztolt tündéri babájáról. Még hogy a munka és a család nem összeegyeztethető!

Tarné Kovács Sarolta öttusázó pedig halmozta az élvezeteket, ha szabad így fogalmaznunk: május végén született kisfiával a kezében vette át öttusa szakedzői diplomáját július 9-én. Ha a sikeres nőkre gondolunk, Saci biztosan közöttük van!

Gurisatti Gréta vízilabdázó július másodikán ezüstérmes lett a magyar női vízilabda-válogatottal, majd július 8-án meglett az arany is - adta hírül Instagram oldalán. Ezúttal is gratulálunk a gyönyörű párnak!

Alex Petan, a Hydro Fehérvár Av19 jégkorongozója igazi romantikus alkat, pontosan úgy tett, ahogy a nagykönyvben meg van írva: egy kanadai helikopteres túrán, gyönyörű háttér előtt, pezsgővel és hatalmas köves gyűrűvel kérte meg bombázó barátnője kezét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!