Frissen Fejérből

2022.02.02. 11:58

Eluralkodtak az érzelmek az Exatlonban - Zokogva üzent családjának Kása András (videó)

Kása András visszatérése óta remek formában van, és sok-sok ponttal erősítette a Kihívók csapatát az elmúlt napokban is.

feol.hu

Forrás: TV2

Az egyik futamban Kempf Zozoval állt szemben, akiről tudjuk, hogy elképesztő sebességgel suhan végig a pályákon, majd húzza be az ügyességi feladatokat is olykor pillantok alatt. Kása András azonban nem riadt meg a feladattól, és elképesztő büszkeséggel töltötte el, hogy sikerült behúznia a pontot. A futam után Nagy Rékával beszélgetett az agárdi apuka, aki lehetőséget kapott, hogy üzenjen családjának is. Hamar eltört a mécses Andrásnál, ami érthető, hiszen társaival együtt már hetek óta nem beszélhettek szeretteikkel. 

"Nagyon szeretlek benneteket, és Kittikém boldog születésnapot" - hangzott el a Kihívótól, aki nem bírta visszatartani a könnyeit, miközben felköszöntötte lányát. 

A játék végén Kása András azt is elmondta Monoki Lehel kérdésére, hogy kislánya adott neki erőt, és ha már nem lehet vele a születésnapján, akkor egy csodálatos teljesítménnyel ajándékozza meg őt. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!