Frissen Fejérből

2021.12.15. 22:10

Exatlon Hungary All Star: Szente Gréti, Kása András és Rozs Gergely is visszatér az új évadban! (videó)

Igazi sztárparádé vár a népszerű sport reality új évadában a nézőkre.

feol.hu

A háttérben Kása András, mellette Rozs Gergely, akik rendkívül szoros futamokkal örvendeztették meg a közönséget az első évadban

Forrás: TV2

A TV2 december 15-én este jelentette be, hogy kik szerepelnek majd az új sportrealityben, a versenyzők között pedig több Fejér megyei is ott van. Ismét szurkolhatunk. Az évadban sok ismert és kedvelt játékos visszatér.

 

A január 3-án kezdődő évadban a Bajnokok csapatát erősíti majd a kick-boksz világbajnok Rákóczi Renáta; az olimpiai ezüstérmes cselgáncsozó, Ungvári Miklós. A pirosakat erősíti a második évad női győztese, Busa Gabriella is; visszatér a strandröplabdás Szabó Dorka és a fitness világbajnok Kocsis Alexandra, de pályára lép majd az ifjúsági olimpiai bajnok magyar párbajtőröző Esztergályos Patrik és a BMX világbajnok Kempf Zozo is. Hozzájuk csatlakoznak még az idén, a harmadik évadban bizonyító Bajnokok: a focista Ujvári Iza, a műugró Somhegyi Krisztián és a karatés Virág András.

Már így is rendkívül izgalmas a névsor, ám ha a Kihívók csapatára pillantunk, Fejér megyeiként többszörösen is megdobbanhatunk a szívünk: ismét izgulhatunk ugyanis a legutolsó szezon mindössze 21 éves fehérvári egyetemista győzteséért, Szente Grétiért, a hatgyermekes csupaszív agárdi családapáért, Kása Andrásért, aki sérülése miatt kényszerült idő előtt távozni a versenyből, valamint a székesfehérvári calisthenics edzőért, Rozs Gergelyért is. 

Szente Gréti

Forrás: TV2

Mellettük ismét köszönthetjük a versenyben az első évad győztesét, Huszti Katát; a három éve vállsérülése miatt távozó Salander Dorinát; a nagy esélyesnek tartott Szabó-Thomka Hannát; a gladiátori elszántsággal küzdő Mischinger Pétert, Pap Dorkát, Novák Zalánt, valamint Herceg-Kis Bálintot is, akik mindannyian győzni indulnak a Dominikai Köztársaságba.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!