Forgatás, gasztronómia

2020.10.19. 15:00

Hungarikumok nyomában járt Kápolnásnyéken Reviczky Gábor

A Kossuth-díjas színművész hungarikumokat népszerűsítő sorozatban szerepel.

Fotó: Völgyesi Attila (vapix foto)

Nagyon sűrű időszaka sz elmúlt időszaka a Kossuth-díjas színművésznek Reviczky Gábornak. A 71 éves színész a koronavírus okozta időszakban sem pihenéssel tölti az idejét.

Az Üvegtigris filmek humoros színésze jelenleg is több filmen dolgozik, hiszen a Hungarikumok nyomában sorozatot forgatja, a Romis Mozi csapatával, Kulcsár Edina szépségkirálynővel és Bodrogközy Rita /Dirty Slippers/ énekesnő-vokalistával, a Post Mortem című vadiúj, hamarosan bemutatásra kerül magyar horror filmet népszerűsíti, legutóbb pedig szombaton vett részt, a kápolnásnyéki Kastély zöldövezetében megrendezésre kerülő Vadászrandevún, ahol ezúttal nem előadott, hanem főzőtudományát villantotta meg. Minderről több fotót Instagram oldalán is megosztott követőivel.

Hajduk Zoltán mesterszakáccsal egy igazán különleges ételt, a vadmalacból, gombás mártogatós körettel, úgynevezett „romis bugyrot” készítettek el, melyet a helyszínen többen meg is kóstolhattak.

Fotó: Völgyesi Attila (vapix foto)

A Hungarikumok nyomában forgatása jelenleg is zajlik az Agrárminisztérium és a Hungarikum Bizottság közös projektjeként, amelyben egyedülállóan a műsorvezető trió ellátogat a hungarikum nevezetességek helyszíneire és széleskörűen, érdekes történetek és megszólalások köntösében mutatja be hazánk értékeit.

Az elmúlt héten ismét bővült a hungarikumok tárháza: Nagy István, Agrárminiszter bejelentette, hogy a magyar népmesék rajzfilmsorozat is bekerült az értékeket bemutató és megőrző nívós listára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!