Attraction

2018.07.17. 09:28

A magyar árnyjátékcsapat nyerte a tehetségkutató világkupáját

A rendkívül népszerű angol tehetségkutató, a Britain's Got Talent világversenyén diadalmaskodott az Attraction együttes.

Az Attraction Látványszínház Produkció nevű együttest Szűcs Zoltán, a Hip Hop Boyz együttes korábbi tagja hozta létre 2004-ben. A Csillag születik című műsorban mutatkozott be az együttes, nagy sikerrel, azonban a valódi népszerűséget és elismerést az angol tehetségkutató – Britain's Got Talent (BGT) – 2013 megnyerése hozta el számukra.

A BGT idén egy „világversenyt” szervezett az elmúlt évek BGT-győzteseinek, vagyis szavazást hirdetett a nézők körében arról, hogy melyik produkció tetszett nekik a legjobban. A legtöbb voksot az Attraction kapta – adták hírül a tehetségkutató Facebook-oldalán.

https://www.facebook.com/BritainsGotTalent/photos/a.412045867455.203926.16101972455/10156459043042456/?type=3&theater

A magyar csapat már számtalanszor elkápráztatta a közönséget, de semmi nem hasonlítható ahhoz a produkcióhoz, amivel 2013-ban bemutatkoztak a versenyben. Ugyanezzel az előadással nyerték meg a mostani világkupát is.

A csapat közösségi oldalán ujjongott a hír hallatán:

„Tudtuk, hogy akkor öt évvel ezelőtt valami különlegeset alkottunk, és megnyertük a versenyt, de az, hogy a BGT összes eddigi produkciója közül a mi előadásunk lett a legjobb, az óriási elismerés! Több mint 700 000 jelentkező közül, 12 év legnevesebb győzteseivel megküzdve, MAGYAR produkció lett a világ legnagyobb tehetségkutatójának a legjobbja! Ez a cím innentől kezdve már elvehetetlen tőlünk! (...) Büszkék vagyunk erre a fantasztikus eredményre, és mindent meg fogunk tenni, hogy Magyarország jó hírét vigyük szerte a világban! Köszönjük!” – írták.

Borítókép forrása: http://europa.eu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában