tragédia

2020.07.31. 11:44

Meghalt a balesetet szenvedett 29 éves teniszedző, Borsos Olivér

Az érdi női kézilabdázók és Balázs Attila mellett is dolgozott.

Forrás: Magyar Teniszszövetség

Huszonkilenc éves korában elhunyt Borsos Olivér, aki korábban az érdi női kézilabdázók és Balázs Attila mellett is dolgozott – erősítette meg a Magyar Teniszszövetség Facebook-oldalán megjelent hírt a Nemzeti Sportnak Borsos Attila, az elhunyt sportember édesapja.

A lap felidézi: a tihanyi lakodalmat követően a 29 éves Borsos Olivér – aki korábban teniszezett, később sportpszichológusként dolgozott az érdi női kézilabdázók mellett és szintén tagja volt Balázs Attila stábjának – tisztázatlan körülmények között balesetet szenvedett. Sajtóinformációk szerint, mivel kulcsukat a lagzi helyszínén felejtették, valószínűleg megpróbált felmászni párjával közös tihanyi szállásuk első emeleti szobájába, ám lezuhant – hogy pontosan mi történt, senki sem tudja.

A Nemzeti Sport úgy tudja: az eset következtében fejsérülést szenvedett és csigolyája is törött.

Borsos Olivér édesapja, a korábbi 182-szeres válogatott kézilabdázó, a jelenleg a Sport Televízió szakkommentátoraként dolgozó Borsos Attila a baleset után arról tájékoztatta lapunkat, hogy fia súlyos, életveszélyes állapotban van és az életéért küzd.

Forrás: Nemzeti Sport

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában