Magyar labdarúgó-válogatott

2023.03.20. 15:38

Fiola Attila kikerült a keretből

Fiola Attila sérülés miatt nem szerepelhet a magyar labdarúgó-válogatott csütörtöki és hétfői mérkőzésén.

A fehérvári csapatkapitány Fiola Attila a labdarúgó OTP Bank Liga 14. fordulójában játszott MOL Fehérvár FC Ferencvárosi TC mérkőzésen a székesfehérvári Mol Aréna Sóstó stadionban 2022. november 6-án

Forrás: MTI

Fotó: Vasvári Tamás

Klubja, a MOL Fehérvár FC nem nevezte a hátvédet a Budapest Honvéd ellen 2-0-ra megnyert szombati bajnoki mérkőzésre, majd - a magyar szövetség közösségi oldala szerint - a válogatott egészségügyi stábja megvizsgálta Fiola térdsérülését, és megállapította, hogy a következő egy hét során sem lesz bevethető a játékos. 

Az 52-szeres válogatott futballista már el is hagyta a telki edzőtábort. 

A magyar csapat csütörtökön Észtországot fogadja barátságos mérkőzésen, majd jövő hétfőn Bulgáriát látja vendégül az Európa-bajnoki selejtezősorozat első fordulójában.

Kerkez és Sallai is megérkezett

Kerkez Milos és Sallai Roland is csatlakozott a társaihoz Telkiben, így hétfő estére teljessé vált az észtek elleni felkészülési mérkőzésre és a bolgárokkal szembeni Európa-bajnoki selejtezőre készülő magyar labdarúgó-válogatott kerete.

A délutáni tréningen rajtuk, illetve a térdsérülése miatt korábban távozó Fiola Attilán kívül mindenki részt vett, a vasárnap mérkőzést játszók regeneráló, míg a többiek teljes értékű edzésmunkát végeztek - a szövetség honlapjának beszámolója szerint.

A válogatott kedden délután, már teljes létszámban, egy edzéssel folytatja a felkészülést.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!