felkészülés

2021.08.24. 13:15

Világsztárok lépnek pályára a Nagyerdei Stadionban

A katari labdarúgó-válogatott szeptember 1-jén Szerbiával, szeptember 4-én Portugáliával mérkőzik meg Debrecenben.

Portugal's forward Cristiano Ronaldo runs for the ball during the UEFA EURO 2020 round of 16 football match between Belgium and Portugal at La Cartuja Stadium in Seville on June 27, 2021. (Photo by LLUIS GENE / POOL / AFP)

Forrás: AFP / POOL

Fotó: Lluis Gene

A Nagyerdei Stadion tájékoztatása szerint a mérkőzésekre az alábbi időpontokban kerül sor:

Szeptember 1. 20:45 Katar-Szerbia

Szeptember 4. 18:00 Katar-Portugália

A Magyarországon hatályos jelenlegi szabályozásnak megfelelően a mérkőzések védettségi igazolvánnyal látogathatók, kivéve a koronavírus ellen védett személy felügyelete alatt álló 18 éven aluli nézőket. Szerb és portugál vendégszurkolók a FIFA és UEFA rendelkezéseinek értelmében nem vehetnek részt a rendezvényeken – írta meg a Haon.

A katariak a házigazdái a 2022-es világbajnokságnak, így nem kell selejtezőt vívniuk, de a felkészülésük érdekében azt kérték, hogy sorolják őket be az egyik európai kvalifikációs csoportba, az eredményeik viszont nem számítanak bele a tabella végeredményébe. A katari válogatott a márciusi mérkőzéseken – szintén a Nagyerdei Stadionban – Luxemburgot 1-0-ra, Azerbajdzsánt pedig 2-1-re győzte le, míg az írekkel 1-1-es döntetlent játszott.

Borítókép: Ronaldo már lassan visszatérő vendég lesz hazánkban

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!