Ország-világ

2021.04.24. 09:45

Feczesin Róbert kórházba került, de állapota stabil

Átmeneti agyi keringési zavar gyanúja miatt kezdődött meg a válogatott csatár azonnali kivizsgálása.

Felcsút, 2016. július 28. A fehérvári Feczesin Róbert a labdarúgó Európa Liga-selejtezõjének harmadik fordulójában játszott Videoton FC - Midtjylland mérkõzés után a felcsúti Pancho Arénában 2016. július 28-án. Videoton - Midtjylland 0-1. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

Forrás: MTI

Fotó: Koszticsák Szilárd

„Játékosunk a csütörtök reggeli ébredést követően szédülésre és végtagzsibbadásra panaszkodott, átmeneti agyi keringési zavar gyanúja miatt azonnali hatállyal megkezdődött az orvosi kivizsgálása és kórházi ellátása. Szeretnénk megnyugtatni a Vasas-család tagjait és minden szurkolót, hogy Robi jelenlegi állapota stabil, nem volt eszméletvesztése, teljesen tudatánál van, folyamatosan tartjuk vele a kapcsolatot, mozgásában nem korlátozott, a kezelésekre jól reagál a szervezete, azonban a pontos orvosi diagnózis felállításához további és alapos vizsgálatokra van szükség.”

Tudatta mindezt a Vasas közleménye tegnap este a Pécs elleni hazai másodosztályú bajnoki mérkőzés kezdete előtt – számol be róla a Magyar Nemzet. Feczesin Róbert 13 találatával a klub házi gólkirálya az idényben, de a hiánya nem érződött az éllovas Vasas játékán, amely simán, 3-0-ra legyőzte a negyedik helyezett, a feljutásért még harcban álló Pécset. Bár a 35 éves, volt válogatott csatár nem lehetett ott a pályán, a gólörömét így is láthatták a tévénézők, hiszen Szatmári Lóránd megígérte Feczesinnek, hogy ha gólt lő, lemásolja a jellemző ünneplését, amit meg is tett.

Borítókép: Feczesin Róbert a labdarúgó Európa Liga-selejtezőjének harmadik fordulójában játszott Videoton FC – Midtjylland mérkőzés után a felcsúti Pancho Arénában 2016. július 28-án. Videoton – Midtjylland 0-1

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában