NB I.

2020.01.15. 13:10

Priskin távozik a Fraditól

A 33 éves, 63-szoros válogatott támadó 2017 nyarán érkezett az együtteshez.

Razgrad, 2019. július 18. Georgij Terzijev, a bolgár Ludogorec (b) és Priskin Tamás, a Ferencváros játékosa (k) a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezõjének elsõ fordulójában játszott visszavágó mérkõzésen a bulgáriai Razgradban 2019. július 17-én. A Ferencváros 3-2-re gyõzött. MTI/EPA/Vaszil Donev

Forrás: MTI / EPA

Fotó: Vaszil Donev

Az első szezonjában 17 NB I-es mérkőzésen négy gólt szerzett, majd a következő idényt kölcsönben a Szombathelyi Haladásnál töltötte, tavaly nyáron azonban visszatért.

A felkészülési időszak jól sikerült neki, így két Bajnokok Ligája- és egy Európa Liga-selejtezőn is pályára léphetett, az ősszel azonban csak két NB I-es és három Magyar Kupa-mérkőzésen jutott szóhoz – írja a fradi.hu.

Egyelőre nem ismert, hogy Priskin hol folytatja a pályafutását.

Forrás: MTI

Borítókép: Georgij Terzijev, a bolgár Ludogorec (b) és Priskin Tamás, a Ferencváros játékosa (k) a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjének első fordulójában játszott visszavágó mérkőzésen a bulgáriai Razgradban 2019. július 17-én.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában