elsöprő fölény

2018.04.17. 11:03

A bíróság fog dönteni a Magyar Sí Szövetség elnökségéről

A pár napja visszavonult Miklós Editet választották a sí szövetség elnökének Bajai Andrással szemben. A rendkívüli közgyűlésen Miklós Edit 26, a korábbi elnök pedig 2 szavazatot kapott.

Forrás: echo tv

A visszavonult olimpiai 7. helyezett magyar alpesi síző az Echo TV Napi aktuális című műsorában beszélt új pozíciójáról.

Bajai András azonban a bíróságon megtámadta a közgyűlés határozatait. Arra hivatkozott, hogy csak ő hívhatta volna össze az elnökséget, amely dönthetett volna a közgyűlés összehívásáról.

Miklós Edit korábbi nyilatkozatában kijelentette, hogy azért vonul vissza szövetségből, mert képtelen a további együttműködésre. De örül annak, hogy a szövetség őt választotta elnökének.

Nem tudom elképzelni, hogy egy olyan szövetséggel dolgozzak, akik a dolgozók e-mailjeibe jogtalanul belépnek – hangsúlyozta Miklós Edit.

A sízőnek korábban is voltak sportvezetői ambíciói, mert úgy érzi, hogy a tapasztalataival, az ambícióival és a nemzetközi kapcsolataival segítenie kell a sí szövetség további munkáját. Továbbá úgy gondolja, hogy az utánpótlás az, amire a legnagyobb hangsúlyt kellene fektetni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!