nem szakad el

2017.11.02. 14:08

Visszavonult a legeredményesebb magyar női aerobikversenyző

Huszonkét év után visszavonult Hegyi Dóra, a legeredményesebb magyar női aerobikos, de pályafutását követően sem szakad el a sportágtól.

„A Nemzetközi Torna Szövetségben én képviselem az aerobikos versenyzők, valamint a szakág érdekeit, emellett debreceni egyesületemnél edzősködöm, továbbá versenydresszeket tervezek, díszítek” – nyilatkozta jövőjéről a 26 éves Hegyi Dóra a magyar szövetségnek.

Az idei Világjátékokon párosban ezüstérmes versenyző szerint – aki négyévesen kezdett el sportolni, és fiatalon váltott szertornáról aerobikra – az elmúlt 22 évben a sport olyan emberré változtatta, amilyen lenni szeretett volna.

A 2015-ben csapatban Európa-bajnok, az Európa Játékokon aranyérmes, egyéniben a világkupa-sorozatot megnyerő, tavaly párosban világbajnoki ezüstérmes versenyző a Magyar Kupa-döntő és a Hungarian Open eredményhirdetése után ünnepélyes keretek között zárta le aktív versenyzői pályafutását.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában