szabadjára engedett fantázia

2020.09.16. 13:13

Music ül a fűben – komolyzenei pikniket tartanak a MÁV szimfonikusok

Csütörtökön rendezik a Music ül a fűben elnevezésű komolyzenei pikniket a Millenáris Park és a MÁV Szimfonikus Zenekar rendezésében.

Dénes-Worowski Marcell karmester és Seidl Dénes Mihály trombitaművész ezúttal a nyári élményekre reflektálnak a komolyzene szemüvegén keresztül könnyed, humoros és tartalmas formában – közölte a zenekar szerdán.

A MÁV Szimfonikus Zenekart Dénes-Worowski Marcell vezényli, aki állandó karmestere, Seidl Dénes Mihály pedig állandó műsorvezetője a MÁV Szimfonikus Zenekar Unokák és nagyszülők koncertsorozatának. Ők ketten évek óta műsorvezetői a saját alapítású Koncert Plusz előadássorozatnak is, amely kifejezetten a fiatal felnőttek kezébe ad eszközt ahhoz, hogy a zenehallgatás mélyebb és komplexebb élménnyé váljon.

A fiatal zenészek a karantén alatt sem voltak tétlenek: a koncertpedagógiai tevékenységek egyre növekvő igényét látva szabadjára engedték fantáziájukat, számtalan ötletüket öntötték formába, aminek hamarosan megalakuló startupjuk fog keretet adni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában