a természet közelében

2020.09.21. 15:26

Dátumot kapott a Muzsikál az erdő a Körösök völgyében programsorozat

Szakvezetéses erdei sétákkal, klasszikus és népzenei koncertekkel is várja az érdeklődőket a Muzsikál az erdő a Körösök völgyében elnevezésű rendezvény Gyula térségében szeptember 25. és 27. között.

A rendezvényen fellép mások mellett Pál István Szalonna és bandája, a Muzsikás Együttes, Csík János és a Mezzo, Benedekfi István és Benedekfi Zoltán, a Békés Megyei Szimfonikus Zenekar Kamarazenekara, a Békéscsabai Napsugár Bábszínház, a Csörömpölők Együttes, a Brass on The Road, a Dűvő Zenekar és a Körös Táncegyüttes – közölték a szervezők az MTI-vel.

A koncertek mellett szakvezetéses erdei séták, kézműves foglalkozások, hagyományőrző szilvalekvárfőzés, erdei divatbemutató az újrahasznosítás jegyében, bemutató a komposztálásról, bicikli- és kenutúra is várja az érdeklődőket.

A pénteki rendezvénynap Gyulán, a Csigakert tölgy famatuzsálemei között, a szombati és vasárnapi programok Gyula – Városerdő tölgy-kőris-szil erdejében valósulnak meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában