Augusztus 20.

2021.08.16. 11:08

Koncertet és bringatúrákat is ajánl a Szentendrei Skanzen

Koncertek, bringatúrák mellett természetjárás és kézműveskedés is várja az érdeklődőket augusztus 20. és 22. között a Szentendrei Skanzenben.

Látogatók kerékpároznak a szentendrei Szabadtéri Néprajzi Múzeumban a koronavírus-járvány miatti korlátozások utáni újranyitás napján, 2020. május 23-án. A múzeum egyelõre csak sétálójeggyel látogatható a megszokott nyitvatartási idõben, a járványügyi és távolságtartási szabályok betartásával.

Forrás: MTI

Fotó: Koszticsák Szilárd

A Határtalan Skanzen tematikus évhez kapcsolódóan augusztus 20. és 22. között a természetet veszi górcső alá a múzeum.

Az érdeklődők bringatúrán és természetjáró túrákon fedezhetik fel a szabadtéri múzeum területét és rejtett kincseit, a kézműves foglalkozásokon és a játszó udvarokon a természetes alapanyagok és játékok kerülnek középpontba

– közölte a múzeum az MTI-vel.

A növényi festés mellett kémiai kísérletek, kőzetbemutató, nemezelés, ékszer-, távcső- és termésképkészítés, mesék és koncertek színesítik a programot.

Augusztus 21-én 15 órakor a Kaláka Nálatok laknak-e állatok? című albumát hallgathatja meg a közönség.

Borítókép: látogatók kerékpároznak a szentendrei Szabadtéri Néprajzi Múzeumban a koronavírus-járvány miatti korlátozások utáni újranyitás napján, 2020. május 23-án

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában