Gödöllőn

2021.07.10. 15:05

Színházi és zenei programokkal várja a közönséget a Hangjegy Művészeti Fesztivál

A júliusban és augusztusban megrendezésre kerülő esemény a Szent István Campus belső díszudvarán várja látogatóit.

Júliusban és augusztusban rendezik meg Gödöllőn a Hangjegy Művészeti Fesztivált, amely a Szent István Campus belső díszudvarán színházi előadásokkal és koncertekkel várja látogatóit.

A patinás egyetemi épület és a csodálatos növényzet által körbe ölelt szabadtéri színházban Mikó István, Földes László Hobo, Csányi Sándor, Vecsei H. Miklós, Hajdú Steve, Lengyel Tamás és a L'art pour l'art is színpadra lép – olvasható a szervezők közleményében.

A tervek szerint zenés irodalmi esttel lép fel Mácsai Pál és Huzella Péter, a két művész július 16-án Befogad és kitaszít a világ címmel adja elő Villon-estjét.

Dés László, Geszti Péter és Grecsó Krisztián A Pál utcai fiúk című, Molnár Ferenc regénye nyomán készült zenés darabja a Pannon Várszínház produkciójaként látható a fesztiválon július 17-én.

Tudod, hogy nincs bocsánat címmel Földes László Hobo József Attila-estje július 22-én szerepel a műsoron, július 30-án pedig a Rózsavölgyi Szalon Kései találkozás című komédiájában Molnár Piroska és Jordán Tamás várja a közönséget.

Kökény Attila, a Swing a la Django, Burai Krisztián és Szabó Ádám közös estje július 28-án látható.

A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem díszudvarán zajló fesztiválról további információ a www.hangjegyszinhaz.hu oldalon érhető el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában