rendhagyó

2020.12.02. 14:51

Ünnepváró adventi koncert Halász Judittal

December 6-án délután online közvetítés formájában bárki részese lehet a Karácsonyi csiribirinek.

Évtizedek óta ad ünnepi koncerteket Halász Judit az adventi időszakban a Vígszínházban. Bár a járvány miatt idén a családok nem lehetnek ott a Karácsonyi csiribirin, december 6-án délután online közvetítés formájában bárki részese lehet az ünnepváró koncertnek.

A különleges hangulatú Vígstreamház-közvetítés meglepetés kicsiknek és nagyoknak, a gyerekeknek feledhetetlen élmény, a felnőtteknek pedig a legszebb gyerekkori éveket idéző nosztalgia – szerepel a szervezők által az MTI-hez szerdán eljuttatott ajánlóban.

Halász Judit koncertjeinek elmaradhatatlan része az interakció, a közös játék és éneklés a gyerekekkel: a pandémiahelyzetben a művésznő most egy speciális, az online térre átalakított programmal készül. Ezért arra hív mindenkit, hogy otthon a fotelből testvérekkel, szülőkkel közösen énekelve kövessék a koncertet, amelyen a legnépszerűbb gyerekdalok, köztük a Csiribiri, a Száncsengő és a Helikoffer is elhangzanak a Mikulás-napi koncerten.

Halász Judit színészi pályafutásával párhuzamosan évtizedek óta énekli gyerekeknek klasszikus és kortárs magyar költők verseit a magyar könnyűzene kiemelkedő szereplőinek megzenésítésében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában