Újra a színpadon

2020.01.06. 15:08

Harminc állomásos turnéra indul idén Demjén Ferenc

Az év végi koncertjére már most rengetegen vettek jegyet.

Budapest, 2016. december 30. Demjén Ferenc Kossuth-díjas zeneszerzõ, elõadómûvész 70. születésnapi koncertjén a Papp László Budapest Sportarénában 2016. december 30-án. MTI Fotó: Mohai Balázs

Forrás: MTI

Fotó: Mohai Balázs

A Papp László Sportarénában, 2019 év végén tartott nagy sikerű koncertje után már a 2020-as decemberi bulijára készül Demjén Ferenc. A legnagyobb jegyportálokon már most elindult az értékesítés, és már igencsak fogynak a jegyek írja a Bors.

Rózsi alig egy hete aratott hatalmas sikert az Arénában, miután tavalyi agyérgörcse, hónapokig tartó sikeres rehabilitációja és lábadozása után telt ház előtt mutatta meg rajongóinak, hogy még mindig ő a színpad királya, olyan sztárvendégek társaságában, mint Kóbor János, Révész Sándor, Závodi János és Balázs Fecó.

A lapnak a legendás zenész menedzsmentje elárulta, „Demjén Ferenc 2020-ban, egy rövid, de tartalmas, 30 állomásos turnéra indul, ami a tervek szerint az Arénában zárul”.

Borítókép: Demjén Ferenc

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában