Krimi

2023.05.02. 05:00

Brutális módon megöltek egy idős asszonyt a Rózsadombon, a fia sokkot kapott, amikor megtalálta

Állítólag a rendőrök is megdöbbentek a látványon, ami a lakásban fogadta őket.

Forrás: Ripost

Fotó: Bánkúti Sándor

Vasárnap este a II. kerületi Bimbó utat rendőrök lepték el, ugyanis bejelentés érkezett: 22 óra 30 körül holtan találtak egy 75 éves nőt. A helyszínen még másnap is dolgoztak a rendőrök, a szomszédok így számoltak be az eset körülményeiről.

Mi már csak arra eszméltünk fel, hogy az egész utcában rendőrök állnak

– kezdte egy szomszéd. 

Úgy tudom, hogy a harmadik emeletre mentek fel, mert valaki megölte az ott élő 75 éves hölgyet. Nem ismertem közelről őket, de azt tudom, hogy a férje orvos volt, vele élt. A férfi nem volt itthon, ugyanis  jelenleg kórházban van, műtötték.

Úgy tudni, az asszony fia hívta a rendőrséget,  amikor este átment az szüleihez – derül ki a Ripost cikkéből.

„A házaspárnak két gyermeke van, egy fiú és egy lány. Úgy tudom, hogy a fiú volt az, aki az esti órákban eljött a szüleihez, bement, és akkor látta meg, hogy az anyja nagyon rosszul van... Azt hallottam, hogy a fiú hívta a rendőrséget, de olyan sokkban volt, hogy nem bírta elmondani, mit tapasztalt” – idézte fel a történteket a szomszéd.

Ebben a rózsadombi házban történt a gyilkosság
Fotó: Bánkúti Sándor / Forrás: Ripost

A lap információi szerint a kiérkező rendőrségi egységek is „átlagos” riasztáshoz érkeztek ki a házhoz. A fiú nem gyilkosság miatt, hanem rosszullét miatt kért segítséget a segélyhívón.

Én nem tudom, hogy ki bánthatta az asszonyt. Ám azt hallottuk, hogy nagyon durván elbántak vele... Gondolom, ismerhette az illetőt, ha beengedte magához a lakásba

– mondta a hölgy szomszédja.

A gyilkossággal az áldozat lányát gyanúsítják:

A nyomozás során beszerzett adatok alapján a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható a sértett 32 éves lánya. A nőt a Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztályának nyomozói emberölés bűntett megalapozott gyanúja miatt kihallgatták és őrizetbe vették

– írja a rendőrség honlapja, a Police.hu.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!