Krimi

2023.04.26. 13:00

Letagadták a halálos balesetet okozó fiatalok, hogy valaki kizuhant a kocsijukból (videó)

Várpalota és Ősi között szörnyű baleset történt, egy 23 éves lány kizuhant az autóból és szörnyethalt, amikor fának csapódott egy Mercedes. Amikor rátaláltak, Melánia Cintia még élt, de a mentőautóban meghalt.

Melánia Cintia sírja a temetőben, Ősiben

Forrás: veol.hu

– Meghalt a kislányom balesetben! – közölték a rendőrök kora reggel. – Azonnal megfordult velem a világ, sokkot kaptam, elsötétült minden, úgy éreztem, ez nem történhetett meg a mi kis békés, szép családunkkal – mondja zokogva Sujbertné Varga Margit Ősiben lévő apró, takaros házukban. 

– Melánia Cintia mindössze 23 évet élt. Szerény volt, házias, igényes, jó erkölcsű, kötelességtudó, imádta a családját, a természetet, az állatokat, elégedett volt azzal, ami nekünk jutott az életben, jól tanult, a közeli városban sajátos nevelési igényű gyermekek között dolgozott. A munkája a szenvedélye volt, az apróságokat gyerekeinek nevezte 

– kezdi az asszony, közben végig gyönyörű lánya egyik képét simogatja az ölében, miközben mellé telepszik egy szomorú cica, elhunyt lánya egyik kedvence. A másik egy kiskutya, amely gazdája halála óta elő sem jön a másik szobából. Az édesanya zokogva mutat egy kis gyűrűt, amelyet gyermeke születésnapjára vettek, és lánya azon a végzetes estén is viselt, meg egy kis pénztárcát, amelyeket a család a baleset után visszakapott a rendőröktől – írja riportjában a veol.hu.

Az édesanya szíve sosem fog megnyugodni
Fotó: Kovács Erika / Forrás: veol.hu

Margit lassan, szaggatottan idézi fel a végzetes estét: ő a férjével együtt egy helyi rendezvényre ment, ahová a lányuk elkísérte őket, majd továbbment a barátnőjéhez. Az Ősiben élő fiatalok egy helyi pizzázóban szoktak találkozni, így történt ezúttal is, 

a barátnők úgy döntöttek, szombat este lévén kicsit kimozdulnak, elmennek ők is oda. Aztán néhány óra múlva mindenki hazafelé indult, Melánia Cintia is, de egyedül, mert amerre ő lakott, arra más nem ment.

Az asszony úgy tudja, a pizzázóban találkozott a lányával a két fiatalember, egyiküket ismerte Melánia Cintia. Az asszony tudomása szerint ahogy a lánya, 

a két fiatalember szintén elindult hazafalé, de útközben meglátták az autóból szintén hazafelé induló lányt. A fiatalemberek kisvártatva visszafordultak, és felajánlották, hazaviszik Melániát, aki, mivel sötét volt, elfogadta a fuvart. Otthonától másfél–egy kilométerre volt. 

Ennyi maradt a luxuskocsiból a baleset után
Forrás: veol.hu

Csakhogy baleset történt, fának csapódott az autó, a lány kizuhant. Margit úgy fogalmaz, tudomására jutott, hogy két autós is megállt, akiket az asszony felkeresett. Azt mondták neki, a két fiatal férfi közölte, csak ketten utaztak a járműben és jól vannak. Az egyik autós értesítette a 112-es segélyhívót. Az anya elmondása szerint a mentés egyik résztvevője a lányára később talált rá,

 aki, Margit tudomása szerint, akkor még lélegzett, de sajnos nemsokára a mentőautóban meghalt. 

Én semmi mást nem akarok, csak azt, hogy derüljön ki egyszer, hogy mi történt azon az estén 

– zokog tovább az édesanya. Arról is beszél, hogy Istenbe vetett hite tartja életben, meg a felelősség a többi családtagért. Abban bízik, hogy egyszer találkozni fog a lányával és akkor ismét magához ölelheti, nagy szeretettel, ahogy a haláláig mindennap megtörtént.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!