Krimi

2023.04.05. 05:50

Horror, amit egy budapesti pincében találtak a rendőrök

Az egyik legjobb környék.

Forrás: Metropol

Fotó: Tizenegy Állatvédő Egyesület

Budapest egyik elitebb környéke borzalmas titkot rejtett. A Feneketlen-tótól nem messze ugyanis egy nő és egy kutya életvitelszerűen élt embertelen körülmények között egy pincéből kialakított „lakásban”. Egy bejelentés után találtak rájuk a hatóságok – írja a Metropol.

Megrázó tapasztalatokon van túl az újbudai rendőrség néhány tagja és Kovács Tamás Gábor, a Tizenegy Állatvédő Egyesület elnöke. Ők alkották ugyanis azt a csapatot, amely nagy nehezen be tudott jutni az újbudai Bartók Béla utcában található horrorpincébe, ahol gusztustalan körülményeket, és két szenvedő élőlényt találtak. Egy sérült asszonyt, és egy rákos kutyát, aki talán évek óta nem látta már a napfényt.

A sokat megélt állatmentőt annyira megdöbbentette a helyszín és a körülmények, hogy a segítségnyújtást követő éjszakán sírva aludt el. A Ripost számára az életmentésben részt vevő Gábor nyilatkozott a decemberi esetről. Elárulta: egy fiatal nő tett bejelentést, hogy az édesapja bántalmazta az anyukáját, így kezdődött a történet. Azonban amit ott találtak, arra Gábor legrosszabb rémálmában sem gondolt volna.

Nem tudtunk benyitni, mert zárva volt a pinceajtó, így kijöttek a rendőrök és a katasztrófavédelem. Órák óta ott voltunk már, majdnem kivágták már az ajtót, amikor előjött egy nő, valahonnan hátulról, sérülten. A mentősök kórházba szállították. A kutyája pedig teljesen elhanyagolt volt, mint kiderült, tíz éve nem látta orvos, bűzlött szegény, ránézésre is beteg volt, a „lakást” pedig vastagon fekália borította mindenhol

– árulta el a megrázó részleteket a lapnak az állatmentő egyesület elnöke. A pincében kialakított lakótér undorító állapotban volt, a bent tapasztalt körülmények arra engedtek következtetni, hogy már évek óta itt élhetett a nő és a kutya.

A teljes cikket ide kattintva lehet elolvasni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!