Halálos baleset

2023.01.09. 08:14

Felborult egy migránsokat szállító autó, meghalt a sofőr (fotók)

A sofőr a helyszínen meghalt és többen megsérültek, amikor felborult egy migránsokat szállító személyautó Jászszentlászló külterületén – írta meg a Bács-Kiskun Vármegyei Hírportál.

Felborult egy migránsokat szállító autó, meghalt a sofőr

Forrás: MTI

Fotó: Donka Ferenc

A BAON.hu a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányságra hivatkozva arról ír, hogy január 9-én, hétfőn hajnalban a magyar rendszámú személyautót a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság járőrei akarták ellenőrzés alá vonni az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalán. A jármű a rendőrök többszöri jelzése ellenére sem állt meg, az autópályáról a kiskunfélegyházi kijártnál lehajtott és az 5402-es úton haladt tovább, ahol Jászszentlászlót Kiskunmajsa irányába elhagyva 1 óra 25 perc körül egy kanyarban lesodródott az útról és felborult.

Mentők Jászszentlászló külterületén 2023. január 9-én kora hajnalban
Fotó: Donka Ferenc / Forrás: MTI

Négy napon belül ez volt a második halálos kimenetelű közúti baleset Bács-Kiskun Vármegyében, ahol migránsokat szállító embercsempész karambolozott – olvasható a portálon.

Összeroncsolódott személyautó Jászszentlászló külterületén 2023. január 9-én kora hajnalban
Fotós Donka Ferenc / Forrás: MTI

A teljes cikk IDE kattintva érhető el.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!