Krimi

2023.01.05. 20:26

Egy fiatal fiú és egy kétgyermekes édesapa fulladhatott a Tiszába

Még hétfőn tűntek el.

Fotó: szoljon.hu / Beküldött fotó

A szoljon.hu azt írja, két tiszaburai lakost, egy fiatal és egy középkorú férfit ragadott magával pár napja a Tisza.

A Tények szerint egy 17 éves fiú és egy kétgyerekes családapa fulladhatott a folyóba, rokonaik sírva nyilatkoztak a tragédiáról.

A két férfi hétfőn tűnt el, miután éjszakai horgászatra indultak két barátjukkal. Csónakjukba ez idáig tisztázatlan körülmények között nagy mennyiségű víz tört be, ezért süllyedni kezdett. 

Ketten ki tudtak úszni, a 17 éves János és a 32 éves Gyula viszont elmerültek a folyóban. 

Farkas László, Tiszabura polgármestere azt mondta a szoljon.hu-nak, hogy minden támogatást biztosítanak a családoknak.

A családokat jól ismerjük, a fiatalabb férfinak legalább hét testvére van, akik igen nehéz helyzetben élnek. Gyászmeneti segéllyel támogattuk a családokat, valamint az egyik rokon számára biztosítottunk üzemanyagot, aki hajóval indult az áldozatok keresésére. A fiatalkorú férfi édesanyja, bízik a legjobbakban, azonban próbáltuk felkészíteni őt a legrosszabb helyzetre is, hiszen három nap elteltével semmi életjelet nem mutat a két tiszaburai lakos. Az ilyesfajta helyzetben azonban minden szalmaszál reménynek számít a családoknak, ezért igyekszünk a tőlünk telhető legtöbb segítséget biztosítani.

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense szintén a portálnak nyilatkozva megerősítette, hogy továbbra is keresik a két eltűnt személyt. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!