Krimi

2022.12.11. 07:50

Megfojtotta párja szeretőjét egy nő Tiszadadán

Védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett emberölés bűntettével vádolja a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Főügyészség azt az 52 éves nőt, aki megfojtotta férje szeretőjét Tiszadadán.

Forrás: Shutterstock

Fotó: ArtOlympic

A főügyészség az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta: a vádirat szerint a férj szerelmi viszonyt folytatott egy másik nővel, ez féltékenységet váltott ki a feleségből, aki ezt többször is szóvá tette. 

 

Az asszony 2022. június 18-án délután megjelent a sértett lakásán, ahol a férjét és a szeretőjét az ágyban találta. Kiabálni kezdett velük, riválisát többször megütötte, a haját cibálta és a földre rántotta őt. A férfi megpróbálta a két nőt szétválasztani, azonban a felesége egy hamutállal fejbe vágta, mire a férj kimenekült a lakásból.

 

A feleség ezután olyan erővel fojtogatta a földön fekvő másik nőt, hogy az a helyszínen meghalt. A főügyészség megjegyezte: az áldozat az ittassága miatt képtelen volt az érdemi védekezésre.

A letartóztatásban lévő vádlottra a vádhatóság 19 év fegyházbüntetés kiszabását indítványozta – olvasható a közleményben.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában