Krimi

2022.12.31. 06:30

Halottá nyilvánították az eltűnt villanyszerelőt, akit a munkáltatója végezhetett ki (videó)

Özvegye azért hozta meg ezt a nehéz döntést, mert el akarja adni a férje házát.

Mácsik Zoltán felesége férje képével

Forrás: Tények

Felesége kérésére halottá nyilvánították az egyik villanyszerelőt, aki évekkel ezelőtt nyomtalanul eltűnt, mivel a munkáltatója valószínűleg kivégezte. A Tények úgy tudja, hogy Orlik Vilmos özvegye azért döntött így, mert el akarja adni a férje házát. Mácsik Zoltán, a másik eltűnt villanyszerelő Zoltán felesége sírva nyilatkozott a TV2 hírműsorának, még mindig nem tudta feldolgozni a tragédiát.

„Nézem az ajtót, és várom, hogy kinyíljon. És jön haza, és minden rendben van, és ez az egész meg sem történt” – mondta az asszony a Tényeknek, hozzátéve:

„Az ünnepeket mi korábban áhítattal, boldogsággal, örömmel vártuk. Erről szólt. Most ez nincs...” 

Mácsik Zoltán több mint négy éve, míg egy másik villanyszerelő, Orlik Vilmos hét és fél éve tűnt el, egyikük holtteste sem került elő. A győri vállalkozó, akit a két férfi megölésével vádolnak, villanyszerelési munkálatokkal bízta meg őket Ausztriában, több millió forinttal tartozott nekik, amikor eltűntek. Mindkét feleség azt remélte, a gyilkos beismeri tettét, és legalább a holttestek előkerülnek.

A vádlott tárgyalása januárban folytatódik.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában