Krimi

2022.11.23. 12:27

Minden remény megvan a sásdi horrorbalesetben megsérült kislány felépülésére

A balesetben súlyosan megsérült kislányt a pécsi klinikán ápolják. Sásdon gyűjtésbe kezdtek, hogy segítsék a bajba jutott családot. Öt kisgyermek, köztük egy újszülött maradt félárván.

Forrás: TV2

Sásdon sokan igyekeztek, igyekeznek segíteni, a város polgármestere, Jusztinger János a szörnyű baleset után azonnal bejelentette, hogy védőnő, családsegítő, óvoda, bölcsőde szakmai segítsége és a Gyerekesély Krízisalap anyagi forrásai a rendelkezésükre állnak, pénteken a Magyar Vöröskereszt Baranya Megyei Szervezetének adományát is átadták már a családnak és gyermekfelügyeletet is biztosítanak. Gondoskodtak arról is, hogy az édesapa az önkormányzat kisbuszával el tudjon jutni Pécsre a kórházba – írja a bama.hu.

Jusztinger János arról is beszámolt, hogy jártak a megsérült gyermeknél a kórházban és minden remény megvan a felépülésére.

A polgármester azt kérte a segíteni akaróktól, hogy pénzadománnyal támogassák a családot, hiszen más jellegű felajánlások is hasznosak lehetnének, de ezek gyűjtését, tárolását nem tudják megoldani. A gyűjtés célja a gyermekek felneveléséhez való anyagi hozzájárulás, egy olyan biztos bázis megteremtése, amelyre a félárván maradt gyermekek a jövőben támaszkodhatnak.

A család számlaszáma: OTP Bank 11773315-02262264 (külföldről: IBAN HU56117733150226226400000000) 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában