Drámai

2022.08.10. 10:24

Önmaga halálát kívánja a kemecsei anyát mindkét szemére megvakító Attila

Saját halálát kívánja a kemecsei édesanyát megvakító Gy. Attila. Mint arról a Bors beszámolt, a férfi februárban nyomta ki Lakatos Gabriella mindkét szemét, mert nem volt hajlandó beletörődni a szakításba és abba, hogy a 22 éves nő feljelentette őt a korábbi elrablásáért. A lány családja az ügy óta teljesen tönkrement. Az őt támogató testvére, Róbert a munkáját is elveszítette, márpedig sürgős megoldásra van szüksége.

Egyre inkább megoldhatatlannak érzi családja helyzetét Lakatos Róbert. A férfi a legfőbb támasza a februárban mindkét szemétől megfosztott húgának, Gabriellának. A kemecsei édesanyát a volt párja, Gy. Attila vakította meg. Korábban elrabolta a szakítás után, a nő pedig feljelentést tett.
A férfi februárban megpróbálta rábírni, hogy a feljelentést vonja vissza, de Gabriella hajthatatlannak bizonyult, és a kapcsolatot sem kívánta a baráti körben Gengszternek becézett férfival. Attila éktelen haragra gerjedt, és brutálisan megverte a volt barátnőjét – írja a Bors.

A rendőrség az emberölés kísérlete ügyében még nyomoz, ám az emberrablás miatt indított eljárás már bírósági szakaszban van. Gabriella személyesen jelent meg az első tárgyalási napokon, míg a vádlott kamerán és monitoron keresztül vett részt. A fiatal nőnek így is módjában állt szólnia megnyomorítójához.
– Az Isten fog feletted ítélkezni – mondta. A tettes közben mélyen hallgatott, ám a következő napon Gabriella testvére szerint Attila gyakorlatilag beismerte, hogy ő vakította meg a lányt.

– Azt mondta, azt kívánja magának, hogy annyit szenvedjen, mint a testvérem, azért, amit tett, és azt érdemelné, hogy a börtönben haljon meg

– Látta, milyen állapotban voltam a tárgyaláson. Majdnem mentő vitt el – mondta a Borsnak Róbert, és hozzátette: egyre nehezebben viseli a családjával a nehézségeket.

– Gabi ebből kevesebbet észlel, de minden bűnügyi folyamatot végig kell kísérnem. Egyre brutálisabb dolgok derülnek ki. Pszichiátriai kezelést kapok hatalmas adag gyógyszert. Hat hónapja nem alszom. Őrködöm, mint egy őrült. Elveszítettem a munkahelyem. Rokkant lettem.
 

Epilepsziás rohamok gyötörnek és rajtam van öt gyermek, hiszen Gabica kislányáról is nekem kell gondoskodnom


– mesélte az aggódó fivér, aki a húgának ajándékozta a házát. Azt akadálymentesített otthonná szeretnék átalakítani, de egyelőre nem áll rendelkezésre az ehhez szükséges összeg.

– Sürgősen el kell helyezkednem. Sosem hitem volna, hogy diplomával a zsebemben munkanélküli lehetek

– mondta végül Róbert, aki mindenkit arra kér, ha tud számára megfelelő állást ajánlani, vegye fel vele a kapcsolatot.

Aki pedig anyagilag szeretné a családot segíteni, átutalással megteheti:

Lakatos Zoé Mirjam
11773449-03089189
Közlemény: Adomány

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!