Házomlás áldozata lett

2022.08.16. 12:24

Meghalt egy munkás egy budapesti építkezésen

A másik kőműves kiugrott az ablakon, úgy élte túl...

Illusztráció

Fotó: Shutterstock

Minden szomszéd szomorúan sétál el a rommá lett családi ház előtt a XVI. kerületben, Árpádföldön, ahol hétfő délelőtt egy középkorú kőműves életét vesztette. Teljesen érthetetlenül áll mindenki a ház kapujában és azon gondolkoznak hogyan történhetett ez a szörnyűség.

A házat az új tulajdonos egy hónappal ezelőtt vásárolta meg, amit nagyon hamar el is kezdett csinosítgatni. Több szakember is dolgozott a ház felújításán, ám egyikük sem gondolta, hogy a munkájuk tragédiába torkollik.

A szakemberek már kora reggel munkához láttak, a tulajdonos pedig eközben elment megvásárolni a még hiányzó anyagokat a munkához. Ekkor történt a szörnyűség.

 

 Én azt hallottam, hogy egy közfalat akartak kiszedni, de nem volt áthidaló, ami összetartotta volna. 

 

Tragédia ami történt, mintha bombát dobtak volna a házra – meséli egy szomszéd.

Két kőműves dolgozott a házban az omláskor. Egyikük kiugrott az ablakon, így megmenekült, a másik szakember azonban nem volt ilyen szerencsés, ráomlott a tető és a falak maguk alá temették. A férfi a helyszínen elhunyt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!