Nincsenek szavak

2021.12.13. 07:32

Hároméves gyereke mellett, a zebrán gázolták halálra a fiatal anyukát

Egy 24 éves anyuka halt meg Nádudvaron, egy 81 éves helyi férfi ütötte el.

Halálra gázoltak egy 24 éves nőt Nádudvaron, amikor a hároméves kisgyerekével éppen átmentek a zebrán. Mindkét irányból jöttek autók, az egyik megállt, hogy átengedje őket, azonban a másik kocsi fékezés nélkül elgázolta az anyát és gyerekét. A mentők sokáig küzdöttek az életéért, de nem tudták megmenteni. A gyereket súlyos sérülésekkel vitték kórházba.

Sajtóértesülések szerint egy nyugdíjas tanár gázolta halálra a 24 éves édesanyát. A 81 éves sofőr figyelmetlen volt, így történt a tragédia.

– Ötven kilométeres sebességnél biztosan nem mehettem többel, ilyen rövid távon fel sem lehet igazán gyorsulni. A zebra pont az iskola előtt van, ahol negyven évig dolgoztam testnevelő tanárként és kézilabdaedzőként. Nagyon jól ismerem azt a környéket.

A szemközti sáv előtt mindig parkolnak autók, mögülük pedig gyakran a legváratlanabb pillanatban lépnek ki a gyalogosok.

Erre figyeltem, eközben pedig a másik, a közelebbi oldalról léphettek ki elém. A zebrához érve hirtelen olyan koppanást hallottam, mintha egy kisállatot ütöttem volna el. A következő pillanatban pedig már azt láttam, hogy egy alak felrepült a szélvédőn – emlékezett vissza a könnyeivel küzködve a 81 éves Albert bácsi a Blikknek. Az idős férfi egyedül él: feleségét tavaly veszítette el, az egyetlen fiuk pedig még évtizedekkel ezelőtt meghalt.

Az idős férfi a gázolás után azonnal megállt és kiszállt az autójából, ekkor látta meg a vérző hölgyet, akit stabil oldalfekvésbe helyezett. Amikor kiértek a mentők, a nő még lélegzett, de az életét már nem tudták megmenteni. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!