Nagyon aljas

2021.11.30. 19:27

Holtan, elásva találták meg az eltűnt újpesti autókereskedőt

Nem akarta megfizetni a 10 milliós kölcsönt - inkább gyilkoltak.

10 millió forintot adott kölcsön barátjának, és még két bűntársának a férfi, és ez lett a veszte. Egy gödörbe ásták el a holttestét a hitelezettek, akik nem akarták visszaadni a 10 millió forintot - írja a Bors.

H. R. és a gyilkosság áldozata, egy újpesti autókereskedő hiába voltak barátok, a férfi eltervezte, hogy nem adja vissza a pénzt, amit kölcsön adott neki, ezért részletesen utánajárt, hogyan kövessék el a tökéletes gyilkosságot.

Egy gödröt ástak egy gondozatlan kertben Szentendre külterületén, és arról is ismereteket szerzett, hogy milyen anyaggal kell leönteni a testet, hogy az teljesen feloldódjon. Ezen kívül arra is rákeresett a neten, hogyan kell fojtózsinórt készíteni és azzal megölni valakit.

Azzal az ürüggyel, hogy pénzt keresnek, elvitték a férfit a gödörhöz, út közben pedig a kocsi hátsó ülésén drótkötéllel megfojtották. Mielőtt eltemették volna, a nála lévő értékeket, órát, nyakláncot és készpénzt elvették tőle, és egymás között szétosztották.

Az ügyészség a vádlottakat előre kitervelten és aljas indokból elkövetett emberölés, valamint társtettesként csoportosan elkövetett kifosztás bűntettével vádolja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!