Bulvár-celeb

2021.09.01. 19:11

Rémület Esztergomban: hatalmas szamurájkarddal sétált egy zavart férfi az utcán

A zavart férfi egy hatalmas szamurájkarddal sétálgatott Esztergom belvárosában. A férfihez egy autós hívta a rendőröket, aki a zebrán szúrta ki a kardot.

Forrás: Shutterstock / illusztráció

Fotó: Shutterstock

Halálra rémültek az emberek Esztergomban, miután egy zavart férfi egy hatalmas szamurájkarddal a kezében sétált az utcán – számolt be a Tények riportjában.

A férfi a kezében a hatalmas karddal Esztergom belvárosában sétálgatott. A fegyvert a háta mögé rejtette, mindeközben a menetrendet szemlélte egy buszmegállóban. Körülötte közben gyerekek és idősek is voltak. Akik látták, nagyon megijedtek.

A zavart férfi egy büfébe is betért, ahol egy italt kért a pincértől, majd megkérdezte tőle, hogy nem tart-e attól, hogy leszúrja. A büfében dolgozó nő szerint a szituáció nagyon ijesztő volt.

– Igazából rajzolgatott, elmesélte az élettörténetét, és azt is, hogy a párjával voltak gondok. Mindezek után feláll és elvonult

– részletezte a történteket a Tényeknek a pincérnő.

Egy arra járó autós képeket is készített a férfiről, akit nagyon megdöbbentett a látvány. Elmondta, hogy Esztergom-kertvárosban megállt a piros lámpánál, majd mikor a fura szerzet átment előtte a zenbrán, akkor vette észre, hogy egy jókora kard van nála. Az autós nem teketóriázott, azonnal hívta a rendőröket.

– Azonnal felhívtam egy rendőr ismerősömet, aki rögtön intézkedett. Két percen belül kint is voltak az egyenruhások. Utána azonban nem tudom, hogy már mi történt, mert a zöld lámpa elengedett tovább – nyilatkozta az autós.

Végül a zavartan viselkedő kardos férfit a rendőri intézkedés után a mentők szállították kórházba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!