Krimi

2021.09.25. 08:50

Brutális kivégzés: kalapáccsal csapott le a balatonszemesi apagyilkos

Emberölés miatt indult büntetőeljárás egy negyvenéves férfivel szemben.

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

Január 18-án a késő esti órákban egy balatonszemesi lakos családi veszekedés során eddig tisztázatlan körülmények között életét vesztette – írja a Bors.

Az adatgyűjtés során kiderült, hogy az idős férfi otthonában tartózkodott, és egyik gyermekével italozott. Az este folyamán vitatkozni kezdtek, majd a 40 éves férfi egy kalapáccsal több alkalommal fejbe verte apját, majd a nyakát egy késsel elvágta. Az egyenruhások a feltételezett elkövetőt a helyszínen elfogták, és előállították a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányságra.

A Somogy megyei nyomozók a balatonszemesi lakost emberölés bűntett megalapozott gyanúja miatt kihallgatták, majd – őrizetbe vétele mellett – kezdeményezték letartóztatását.

A vizsgálók elvégezték szükséges nyomozást, és az eljárás során keletkezett iratokat a napokban vádemelési javaslattal küldték meg a Somogy Megyei Főügyészség részére.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!