időjárás

2018.01.18. 05:59

Csütörtökön rövid időre kisüt a nap

Délelőtt felragyog a nap, de délután újra felhők mögé bújik és elered az eső. Legfeljebb 8 fok lesz.

Hajnalra felszakadozik a felhőzet, már csak elszórtan fordulhat elő hózápor, kisebb havazás. Északkeleten és délnyugaton párássá válhat a levegő, átmeneti ködfoltok is kialakulhatnak. Az északnyugati szél a középső területeken többször megélénkül, másutt mérsékelt marad. A hőmérséklet legalacsonyabb értéke általában +1 és -4 fok között alakul, elsősorban északkeleten fordulhatnak elő ennél néhány fokkal alacsonyabb értékek.

Délelőtt szinte országszerte számíthatunk több-kevesebb napsütésre, délután azonban nyugat-északnyugat felől újfent erős felhősödés kezdődik, és ekkor az északi, északnyugati tájakon már számíthatunk kisebb esőre, de a magasabban fekvő tájakon előfordulhat havas eső, havazás is. A szél a Kisalföldön továbberősödik. A hőmérséklet csúcsértéke 3 és 8 fok között alakul, az Észak-Alföldön, illetve az Északi-középhegység térségében maradhat fagypont közelében a hőmérséklet.

Címkék#időjárás

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!