Időjárás

2022.01.24. 15:30

Közepesen felhős idő jön kedden, néhol hóval vagy havas esővel

Hétfő estig általában derült, napos idő várható, de a nyugati határ mentén több lehet a felhő. Éjszaka észak felől megnövekszik a felhőzet, azonban a déli megyékben csak kedden délelőtt kezdődik a felhőzetnövekedés. Kedden közepesen felhős idő valószínű, az északkeleti határ mentén lehet borult az idő. 

Csapadék kedden délelőttig nem valószínű, utána az északkeleti határ mentén gyenge havazás, a Dunántúl északi részén gyenge havas eső előfordulhat.

Hétfőn az északi szél a Tiszántúlon, míg kedden a nyugati szél a főváros térségében élénkülhet meg, másutt mérsékelt marad a légmozgás. 

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -13 és -2 fok között valószínű, de a hóval borított, szélcsendes tájakon több fokkal hidegebb lehet. A kedd délutáni legmagasabb hőmérséklet általában 0 és +5 fok között várható, az északkeleti határ mentén viszont jóval fagypont alatt maradhat a hőmérséklet.

Címkék#időjárás

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!