NetAcademia

2018.04.25. 09:52

Ingyenes tanfolyamok százait vehetik igénybe az informatikatanárok

Több mint 300 online tanfolyamát, köztük fejlesztői, rendszergazdai és általános számítástechnikai kurzusait teszi ingyenesen hozzáférhetővé a magyarországi informatikatanároknak a NetAcademia.

A felajánláson keresztül közel 400 ezer általános, illetve középiskolás diákhoz juthatnak el a legfrissebb számítástechnikai ismeretek.

A NetAcademia szerdai, MTI-nek küldött közleménye szerint a felajánlással 3-4 ezer informatikatanár juthat díjmentesen hozzá a legfrissebb fejlesztői, rendszergazdai, illetve általános informatikai alapismereteket oktató online tanfolyamokhoz.

Litkei Péter, a NetAcademia Oktatóközpont vezetője a közlemény szerint elmondta: a kezdeményezéssel segítenek felkészíteni a fiatalokat arra az új világra, ami az informatikai alapképességek meglétét szükségessé teszi.

Hozzátette:

10-15 év múlva mindenkinek kicsit programozónak is kell lennie.

A lehetőség iránt érdeklődő pedagógusok a https://netacademia.hu/infotanar„ target=”_blank„ oldalon további részleteket tudhatnak meg a kezdeményezésről, és regisztrálhatják magukat a programba. A NetAcademia tanfolyamaihoz való hozzáférést egy kuponkód formájában az Infotanár Mentor Programot is működtető HTTP Alapítvány osztja majd ki az oktatóknak.

Címkék#NetAcademia

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában