a hazai az igazi

2021.11.26. 14:29

Kizárólag magyar baromfit és sertéshúst árul a Lidl

A magyar hús nem csak finom és jó minőségű, de vásárlásával a hazai termelőket is támogatjuk.

Az üzletlánc frisshús-kínálatában a széles választék mellett elsődleges szempont a termékek hazai származása, valamint az, hogy a vásárlók kedvező ár-érték arányban kiváló minőségű húsokat vásárolhassanak – közölte a Lidl. Ennek köszönhetően immár rendkívül gazdag, kizárólag hazai baromfi és sertés húskínálattal rendelkezik a diszkontlánc.

Az áruházlánc összesen 41 baromfi terméket kínál, melyek között egyre növekvő számban találhatóak meg a GMO-mentes termékek is, míg sertéshúsból összesen 25 különböző árucikk érhető el.

Rendkívül büszkék vagyunk arra, hogy a Lidl a magyar beszállítókért programjának köszönhetően az állandó kínálatunkban szereplő baromfi és sertés frisshúsok 100 százaléka magyar beszállítóktól érkezik. A magyar családoknak ez garancia a frissességre, a minőségre és a fenntarthatóságra, míg a beszállítóinknak stabilitást és folyamatos bevételi forrást jelent

– mondta Tőzsér Judit vállalati kommunikációs vezető.

A vállalatnál nagy hangsúlyt fektetnek a termékek folyamatos, szigorú minőségellenőrzésére is. Szintén szigorú szabályok vonatkoznak a szállításra és a tárolásra, amelyek lehetővé teszik a friss, biztonságos és kiváló minőségű termékek forgalmazását.

A kiváló minőségű friss magyar baromfi iránt az évről évre növekvő kereslet eredményeként immár 38-féle termék érhető el más országok Lidl-áruházainak polcain is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában