Jó lehetőség

2018.11.12. 20:10

Ingyenes mentoring eseményt szervez a Google magyar startupoknak

A félnapos eseményen a vállalkozások hazai és nemzetközi szakértőktől kaphatnak segítséget üzleti modelljük fejlesztéséhez.

Magyar startupok jelentkezését várja a Google 2018. november 18-ig, az MKB Fintechlabbal, a Design Terminallal és Millenáris Startup Campussal közösen szervezett ingyenes, budapesti mentoring programjára – adja hírül az Origo. Mint írják, a november 22-én tartott, Launchpad Build nevű félnapos képzés olyan korai fázisban lévő startupok számára ajánlott, akik már rendelkeznek piacon lévő termékkel vagy szolgáltatással. Az esemény résztvevői a növekedést célzó előadásokat követően, nemzetközi tapasztalattal rendelkező mentorokkal konzultálhatnak.

A Launchpad Build programja nagyon jó lehetőség a korai fázisban lévő startupok számára, hogy személyre szabott tanácsokat kapjanak a megfelelő üzleti modell vagy termékstratégia kialakításához – idézi a portál Berei-Nagy Flórát, a Google kommunikációs menedzserét.

Bővebb információ és a jelentkezési űrlap itt található.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában