Growww 2018

2018.03.08. 06:18

A Mol csoport programja 180 álláshelyre várja a jelentkezőket

Már lehet jelentkezni a Mol tehetséggondozó programjára, a Growww 2018-ra, a vállalatcsoport mintegy 180 álláshelyet kínál frissdiplomásoknak mérnöki, üzleti, informatikai, valamint társadalom- és természettudományi területeken.

Százhalombatta, 2017. május 24. Húszezer köbméteres tároló a Mol Nyrt. százhalombattai Dunai Finomítójában 2017. május 19-én. MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

A pozíciókra a legfeljebb egy éves munkatapasztalattal rendelkezők pályázhatnak a budapesti székhelyű központhoz és a Mol csoport helyi leányvállalataihoz 11 országban, Ausztriában, Bosznia-Hercegovinában, Horvátországban, a Cseh Köztársaságban, Magyarországon, Olaszországban, Pakisztánban, Lengyelországban, Romániában, Szlovákiában és Szlovéniában.

A Mol közleménye szerint az intenzív egyéves program lehetőséget nyújt arra, hogy a frissdiplomások megismerjék a Mol csoport működését az üzleti és a funkcionális területeken. A munkahelyi tanulás és a Mol különböző ipari területein tett látogatások mellett a fiatal szakemberek elmélyíthetik tudásukat a strukturált üzleti oktatási programban. Minden résztvevőt egy mentor támogat, aki szakmai útmutatást és visszajelzést ad, valamint segíti a munkakörnyezethez való alkalmazkodást.

Az elmúlt évtizedben a Growww program széles körű nemzetközi elismerést kapott – közölte a Mol. A program 2007-es bevezetése óta több mint 2000 tehetséges fiatalt vettek fel a világ minden tájáról. A program befejezése után a résztvevők jelentős része folytatta pályafutását a Mol csoporton belül. Tavaly csaknem 90 százalékuk maradt a vállalatnál, ebből a nők aránya csaknem 50 százalékot ért el, ami jóval az olaj-és gázipari átlag felett van – olvasható a közleményben.

Jelentkezni április 29-ig lehet a mol.hu/growww honlapon.

Borítóképünkön a Mol Nyrt. százhalombattai Dunai Finomítójának egyik dolgozója egy húszezer köbméteres tároló fölött

MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában