Új infrastruktúra

2017.11.03. 13:53

Átlépte a 2 milliót a UPC-előfizetések száma Magyarországon

A cég árbevétele ezzel 10,2 százalékkal nőtt a harmadik negyedévben.

A vezetékes és mobil előfizetések száma 128 ezres éves emelkedéssel 2 millió 25 ezer fölé emelkedett, ami 6,8 százalékos bővülés az előző év azonos időszakához képest – közölte a vállalat pénteken az MTI-vel.

A UPC szolgáltatásai országszerte több mint 1 millió 764 ezer háztartásban voltak elérhetők szeptember végére.

A nagy sebességű internetszolgáltatás előfizetéseinek száma egy év alatt 39 900-zal nőtt, így elérte a 655 ezret, a digitális és analóg televíziószolgáltatásra kötött előfizetések száma pedig több mint 17 ezer új előfizetéssel 677 700-ra bővült.

A mobil előfizetések száma 24 700-zal nőtt, így szeptember végére megközelítette a 81 400-at, a vezetékes telefonszolgáltatás előfizetéseinek száma pedig egy év alatt 47 ezerrel emelkedett, így a harmadik negyedév végén meghaladta a 611 800-at.

A közlemény idézi a UPC Magyarország és a UPC Románia vezérigazgatóját Robert Redeleanut, aki kijelentette: a bővüléshez a kiemelkedő értékesítési eredmények mellett hozzájárult az is, hogy minél több új településre szeretnék eljuttatni a szupergyors hálózatot új infrastruktúra kiépítésével, valamint a meglévő hálózatok felvásárlásával.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában