Ország-világ

2020.10.15. 17:40

Liptai Claudia férjét mentő vitte az intenzív osztályra

Azt hitte túl vannak a fertőzésen, de minden rosszra fordult, a háziorvos kiabált rá, hogy hívjon mentőt. A műsorvezető esténként csak ült a kanapén és sírt a félelemtől.

Forrás: Liptai Claudia Instagram

Hosszú idő óta ez a kedvenc képem. Miért? Most, hogy már túl vagyunk a nehezén elmesélem 1 hónapos kálváriánkat – írta a közösségi oldalain Liptai Claudia.

A bejegyzéséből kiderül, hogy férje, Pataki Ádám is elkapta tőle a koronavírust és az első héten úgy tűnt, hogy ő is gyorsan túl lesz a nehezén, kiderült, hogy nem így van. A köhögése makacsnak bizonyult és a karantén végén rosszabbra fordult az állapota. Magasra szökött a láza és legyengült.

Azonnal hívtam az orvost aki szinte rám kiabált, hogy nyomban hívjak mentőt. Soha nem felejtem el a pillanatot amikor én elindultam egyedül a kisfiamért az óvodába a férjemet pedig egy szirénázó mentő vitte el ugyanazon az úton. Néhány óra múlva hívott Ádám -aki eddigre már beszélni is alig tudott- hogy nagy kiterjedésű tüdőgyulladása van és átviszik majd az intenzív részlegre – idézte fel a dermesztő pillanatot a műsorvezető.

Biztos ismeritek azt az érzést amikor kirántják a szőnyeget a lábatok alól. Nekünk a rákövetkező napok ezzel a lebegéssel teltek. Próbáltam lavirozni a gyerekek a munka és a napi ezer telefon között Ádámmal. Esténként ültem egyedül a kanapén és csak sírtam.

Amiért ezt most megosztjuk veletek az a végtelen szeretet, az odafigyelés és a szakértelem amit kaptunk.

Köszönöm a sorsnak a barátainkat. Volt olyan, aki éjjel vigyázott a gyerekeinkre mert el kellett mennem forgatni. Volt, aki ugyanezt tette egész nap. Volt, aki abban segített hogy Ádám kapjon egy kis hazait bent. De, mindannyian a legfontosabbat tették a lelket tartották bennünk.

És akik nélkül tegnap nem hozhattam volna haza:

Az orvosok akik végigkísérték az egész betegségünket és a Korányi kórház ápolói, orvosai akik fáradhatatlanul azon küzdöttek, hogy a leggyorsabban otthon lehessen. Örök hálával tartozunk nekik.

Így a végén tényleg csak egyet kívánok mindenkinek: Jó egészséget! – zárta hálásan a bejegyzését Liptai Claudia.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában