Bulvár-celeb

2021.03.30. 05:00

Így búcsúztatta édesanyját Rubint Réka

Szűk családi körben kísérték utolsó útjára Rubint Réka édesanyját. Schobert Norbert anyósa bő egy héttel ezelőtt, tüdőembólia következtében hunyt el.

Hétfő kora délután kísérték utolsó útjára Rubint Réka édesanyját a kazincbarcikai temetőben. A 72 éves korában elhunyt asszonyt a kívánsága szerint saját édesanyja mellé temették – írja a Bors.

Szűk családi körben zajlott a temetés Kazincbarcikán

Zsuzsa néni halála megrázta a családot – bő egy héttel ezelőtt, hirtelen hunyt el, tüdőembólia következtében. Réka az utolsó pillanatokban is mellette volt, gyakorlatilag a karjaiban tartotta, amikor távozott az élők sorából. Az asszonyhoz még mentőhelikoptert is riasztottak – sajnos mindhiába.

A búcsúztatón a szűk család vett részt: Norbi, Norbi édesanyja és a gyerekek voltak ott többek közt. A ravatalnál egy hatalmas, embernagyságú, szív alakú koszorú emlékezett az elhunytra.

Így búcsúzott Réka

Réka a ravatalnál elmondott beszédében is megemlítette, hogy imádott édesanyja a kezei között hunyt el. Noha a beszéd közben igyekezett tartani magát, de a hangja többször is elcsuklott.

Vigasztalhatatlan a család

„Aranyos volt, kedves, jóságos, vidám és jókedvű. Semmi mást nem tudott, csak gondoskodni és szeretni. Sohasem kért semmit, mindig csak adott. A legtöbbször Zsuzsa mamának becéztük. A család volt a mindene” – mondta Rubint Réka, aki azt is kifejtette, hogy édesanyja mindig arra tanította szeretteit, hogy a családnak nem szabad hátat fordítani.

Amikor a koporsót a földbe eresztették, Réka hangos zokogásban tört ki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában