Ország-világ

2020.10.27. 21:00

Ezt a balekot! Lopott magának egy buszt, a biztonsági kamera felvette az egészet

Pont a biztonsági kamerával szemben ült fel egy buszra a férfi. A baj az volt, hogy csak ő egyedül. A busztolvajt most keresi a rendőrség, elég jó minőségű a videó ami készült róla...

Forrás: Shutterstock

Október 18-án hajnalban egy férfi úgy döntött, busszal akar hazamenni. Buszjárat éppen nem volt, hát csinált egy különjáratot magának. Besétált az érdi buszállomásra, beült egy sárga buszba és elhajtott.

A lopott buszt, Érdtől harminc kilométerre, Budapest XVIII. kerületben, a Gilice téren találták meg a rendőrök.

Ezzel a nagy ötlettel annyi volt a probléma, hogy pont a busszal szemben volt egy biztonsági kamera, ami kiváló minőségben rögzítette az egészet.

 

Az Érdi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri és a megtalálásához érdemleges információval rendelkezik, hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-1-236-2883 telefonszámon, illetve bejelentést tehet a Telefontanú 06-80-555-111 zöldszámán vagy a 112 központi segélyhívó számon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában