Bulvár-celeb

2023.06.04. 05:43

Megdöbbentő, hogy néz ki most a magyar szépségkirálynő

MW

Fotó: Instagram

Elképesztő fotót mutatott Instagramon Polgár Kriszta. Az egykori szépségkirálynő, aki évek óta Amerikában él családjával, bombasztikus formában van.

Egy ideje ugyanis rengeteget jár edzőterembe, és a majonézt is elhagyta étrendjéből, pedig régebben rengeteget fogyasztott belőle.

A kemény edzéseknek és a diétának köszönhetően pedig Kriszta alakja bámulatos, számolni lehet a kockákat a hasán.

A fotót mégis félve posztolta, félt az embere véleményétől.

"Hezitáltam, hogy kitegyem-e. Aztán úgy döntöttem, hogy ha egyetlen embert is motiválok vele a mozgásra vagy egészséges életmódra (nem feltétlenül diétára), akkor megéri elviselni a ‘túl sok’ vagy ‘olyan vagy mint egy férfi’ hozzászólásokat is. Amiket szintén elfogadok de csak akkor, ha a szívedre teszed a kezed, és nem csak a saját lelked megnyugtatására írok a kanapéról. Véleménye mindenkinek lehet. De én csak magamnak akarok megfelelni. Szeretem látni a munkám gyümölcsét. Még akkor is, ha néha talicskán kell betolni a terembe. És mivel a nyáron végre igazi ételeket ehetek, úgysem így fogok kinézni, hát megörökítettem most.

Mindenesetre most büszkeséget érzek. Hogy tisztán, mindenféle segédeszköz nélkül (egyedül kétnaponta fehérjepor) elérem, amit kitűztem.
*kiegészítés hogy senki ne aggódjon: nem vagyok sovány, alul sokkal lassabban fejlődöm. 58 kg vagyok és 172 cm"

– írta a képhez a Ripost találata szerint.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában