Bulvár-celeb

2023.06.07. 15:50

Elköltözik Kis Grófo, a családja nincs könnyű helyzetben

A mulatóskirály fájó szívvel hagyja ott régi otthonát.

MW

Forrás: Life.hu

Óriási az izgalom Kis Grófóéknál, az ország Bulibárója körülbelül egy hét múlva átteszi a székhelyét Szolnokról a Budapesthez közeli Biatorbágyra. Hosszú folyamat vége érkezik el, ugyanis a fiatal családapa már tavaly nyáron elköltözött volna, de az építkezés során voltak kisebb fennakadások.

Azt már korábban elárulta Kis Grófo, hogy minden giccses dekorációs elemet nélkülöző, minimalista stílusú, letisztult házat álmodott meg magának és szeretteinek.

Fotó: Szabolcs László / Forrás: Ripost

Valóban a célegyenesbe ért a költözés, végre-valahára. Nagyon nagy az izgalom most a családban, főleg a gyerekek várják nagyon kíváncsian, hogy milyen lesz az új helyen. Igaz, hogy az eredeti tervek alapján már rég beköltöztünk volna, de előfordul, hogy vannak kisebb csúszások. Természetesen mindhárom gyermekemnek külön szobája lesz, és az sem kizárt, hogy hamarosan egy medencében is csobbanunk majd

 – újságolta a Borsnak Kis Grófo, aki Biatorbágy legszebb részére költözik majd, ahol rengeteg más híresség is él, a magyar Beverly Hills néven is emlegetik.

Hogy miért szánták el magukat a nagy váltásra, kiderül a Bors cikkéből. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában