Bulvár-celeb

2023.05.03. 16:35

Már nincs börtönben Galambos Lajos, kórházba szállították

Ügyvédje szerint alig vesz magához ételt a zenész.

Forrás: Ripost

Fotó: Markovics Gábor

Nagy volt a riadalom a Galambos családban, miután kiderült, Lajcsit váratlanul rabmentőbe tették és a baracskai büntetés-végrehajtási intézményből Berettyóújfalura, a börtönkórházba szállították.

A zenész általános fizikai állapota már a bevonulása előtt sem volt tökéletes, erről Lajcsi korábban nyilatkozott is. Azt mondta, hogy gyógyíthatatlan betegsége van, ami elvileg kizárja azt, hogy egy börtönben töltse le a gáz-, áram-, és vízlopásért rá jogerősen kirótt 3 év hat hónapos büntetését, és szerette volna, ha háziőrizetbe helyezik. A kérvényét azonban első körben elutasították - írja a Ripost.

Galambos Lajos eddig egy hetet töltött fogságban és nagyon úgy néz ki, hogy nem viseli valami jól a helyzetet. Mert bár a testvére, Galambos István és az ügyvédje, dr. Csontos Zsolt szerint lelkileg jól van, fizikailag egyre rosszabbul.

 

A bátyám érzelmileg jól bírja a helyzetet, ennél többet nem kívánok mondani az állapotáról

 

– mondta a Ripostnak Galambos István, Lajcsi testvére, és egyben az egyik kapcsolattartója. A fivér szűkszavúsága érthető, ő mindenáron igyekszik megvédeni a bátyját. A tényt azonban, hogy Lajcsit börtönkórházba vitték, nem lehet letagadni.

 

Lajcsit valóban átszállították Baracskáról egy börtönkórházba, ami Berettyóújfalun van

 

– mondta dr. Csontos Zsolt.

 

Egy nagyon modern és jól felszerelt kórházról van szó, ahol kivizsgálások várnak az ügyfelemre. Sajnos azt kell mondjam, hogy van ok az aggodalomra. Lajcsi alig eszik, amióta bent van és ez nagyban ront az általános fizikai állapotán.

 

 Az ügyvéd szerint még nem tudni, hogy pontosan mit vizsgálnak a zenészen és hogy meddig tartják ott.

A vizsgálatok mindenre kiterjednek, így napokig eltartanak – mondta a jogász. – Ha minden szükséges eredmény megvan, csak akkor szállítják vissza Lajcsit Baracskára. Szeretném elmondani, hogy a büntetés-végrehajtás dolgozói szakszerűen és nagyon emberségesen bánnak Lajcsival, így a család biztos lehet benne, hogy a lehető legjobb kezekben van a szerettük.

 

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában