Bulvár-celeb

2023.05.19. 04:05

Lagzi Lajcsi már a nyáron otthon lehet? Az kemény

Mégiscsak van egy kiskapu.

Galambos Lajos

Forrás: Ripost

Fotó: Máté Krisztián

A legújabb információk szerint Lajcsi ügyvédje is akcióba lendült, és megindította az eljárást, hogy ügyfele krónikus betegként otthonápolási őrizetbe kerülhessen. Erről pedig így nyilatkozik a hivatalos szerv:

„… azon fogvatartottak számára adhat alternatív lehetőséget a börtön falain kívüli ápolásra, akikről a büntetés-végrehajtási intézet orvosa – szükség esetén szakorvos bevonásával – megállapította, hogy az alapvető szükségleteinek kielégítésére nagyobbrészt vagy teljes mértékben önállóan képtelen, mindennapi életvitelében folyamatos segítségre, ápolásra szorul, és egészségi állapotában meghatározható időn belül érdemi javulás nem várható.”

Könnyen lehet, hogy a folyamatban lévő esemény hatására a nyarat már úgymond szabad lábon töltheti Galambos Lajos. Ez pedig hatalmas és meglepő előrelépés lehet az ügyében, tekintve, hogy az ítélete szerint akár 2026. nyaráig is maradhatna a börtönben - írja a Promotions.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában