Bulvár-celeb

2023.04.01. 06:30

Szívszorító: így éli meg az édesapja elvesztése miatti gyászt Tolvai Reni

Az énekesnő őszinte szavakkal beszélt élete legborzasztóbb időszakáról.

Forrás: Youtube

Tolvai Reni volt a sztárvendég Palikék műsorában, ahol szívszorító átéléssel emlékszik vissza élete legnagyobb tragédiájára, amikor hirtelen, minden előjel nélkül elvesztette édesapját. Azután pedig lelkileg nagyon mélyre került - derül ki a Ripost cikkéből.

Az énekesnő meghatóan mesélt az őt ért szerencsétlenségről, amikor egy nyaraláson váratlanul összeesett édesapja a szállodai szobában. 

Ezután az énekesnő és családja összeroppant.

Valahogy a szervezetem és a lelkem ezt úgy fogta fel, hogy például amikor ez megtörtént, én nem is sírtam. Aztán elkezdtem utánaolvasni, hogy mi történik bennem. Elvileg így védekezik a lelkem, hogy sokkos állapotba kerül, ami nem engedi, hogy kijöjjenek az érzéseim, hogy ordítsak és sírjak. Azt éreztem, hogy megszűntem. Üveges tekintetem volt, és csak léteztem. Ez nagyon sokáig tartott. Ez volt életem legnagyobb tragédiája

– emlékezett vissza az egykori Megasztár-győztes.

Reni 2-3 hónap után fogta csak fel, hogy mi is történt valójában. Életvidám, egészséges és energikus ember volt az apukája, Reni legnagyobb rajongója. Váratlan halála után a zenével is más lett Reni kapcsolata, elkezdte nem szeretni, kevésbé érdeklődni iránta.

Abban az időszakban azt éreztem, hogy nem is érdekel már annyira 

- jelentette ki az énekesnő, majd hozzátette, azóta ez a hullámzás a mai napig kísérti őt. Miután apja elment, rá két évre tudta csak megírni azt a dalt, amiben elbúcsúzik tőle.

Ma már kezd visszatalálni önmagához, idén tervezi visszatérni a zene világába. Februárban elkezdett dolgozni a legújabb, saját lemezén, valamint a Covid-járvány ideje alatt elkezdett sminkes tartalmakat gyártani, ami miatt a cégek is felfigyeltek rá, így a jövőben szeretne saját sminkmárkát is piacra dobni.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában