Bulvár-celeb

2023.04.22. 14:16

Lagzi Lajcsi napokon belül börtönbe vonulhat

Gyanúsan eltűnt az utóbbi napokban.

Forrás: Bors

Fotó: Máté Krisztián

Mint ismert, Lagzi Lajcsinak eredetileg február 15-én kellett volna megkezdenie három és fél éves börtönbüntetését, gyógyíthatatlan betegségére hivatkozva azonban halasztást kért – ezt viszont nem kapta meg, a törvényszék nem találta megalapozottnak a kérelmét - írja a Bors. 

A zenész hamarosan börtönbe is vonulhat, legalábbis erre utal a Bors szerint, hogy egy ideje látványosan eltűnt, interjút nem ad, a telefont sem veszi fel. Ismerősei szerint a családjával szeretné tölteni az utolsó szabad napjait.

"Bár a családtagjain kívül senkivel nem osztotta meg az időpontot, egyértelműen közeledik a dátum, hiszen Lajcsi viselkedése megváltozott.

A telefont szinte senkinek sem veszi fel, csak a gyermekeivel és a volt feleségével kommunikál, illetve egy-két régi baráttal, de senki másra nem kíváncsi. Persze, igaza is van, most egy jó darabig nem láthatja majd azokat, akiket a világon a legjobban szeret, 

ilyenkor az ember tényleg csak arra igyekszik koncentrálni, ami érzelmileg tölti, semmi más nem fontos" – mondta a Borsnak egy névtelen informátor, aki szerint 

Lagzi Lajcsi titokban szeretné tartani a bevonulása időpontját, mert nem akarja, hogy fotósok várják a börtönnél.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában