Bulvár-celeb

2023.04.16. 15:50

Félrefoglalás, pucér nők, tüntetés: elképesztően alakult Kökény Attiláék házassági évfordulója (videó)

Az énekes és felesége úgy döntött, Párizsban ünnepelnek. Sorra jöttek a kalandok.

Forrás: Ripost

Még sosem járt korábban a francia fővárosban Kökény Attila, a felesége is még gyerekként - mondta el a Mokka műsorában az énekes. Napokkal az elindulás előtt kezdődtek a bonyodalmak - derül ki a Tények.hu cikkéből -, ugyanis tüntetésekről érkeztek hírek, a pár majdnem lemondott az utazásról. A demonstrálók később felgyújtották azt az éttermet is, ahol a zenész és párja ettek.

Kökény Attila eközben, elfeledkezve arról, hogy a Sztárban Sztárban zsűrizik, vasárnapra foglalta a repülőjegyeket, ezért kénytelen volt ráfizetni, hogy hétfőn tudjanak indulni Párizsba.

A zűrzavaros helyzet miatt kocsi helyett biciklire pattanva indultak várost nézni, de kihagyhatatlannak gondolt Eiffel-toronyba nem mentek fel: amikor az énekes megtudta, hogy órákat kell várnia, hogy feljusson, úgy döntött, elég szép a látvány lentről is.

Megrázó élményben is részük volt, amikor Arankával meglátogatták a nagy nevű Moulin Rouge-t, ahol Attila teljesen megrökönyödött: nem is sejtették, hogy egyszerre harminc meztelen nő áll majd a mulató színpadán.

Hogy mit mesélt még Kökény Attila, és mit mondott Király Viktorról, kiderül a videóból:

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában